YD;
master;


Hai, i'm Auni Nad. sweet sixteen. Please be nice here. Don't make any trouble.

chatbox;


past;


credits;

© Skins by Mayra and edited by myself. Image from tumblr and Big help from OOOO

muncul kembali
Tuesday | 2 Comments


Assalamualaikum.

Alhamdulillah, setelah lama menenggelamkan diri dan akhirnya timbul dengan wajah baru. Maklumlah dah habis periksa besar haritu. Sekarang nie, mula lah nak aktif balik. Dan hasilnya sebegini. Habis periksa, cikgu-cikgu semua dah siapkan program untuk kiteorang. Nak tak nak lepas periksa, tetap kena rajinkan diri muncul dekat sekolah. Maybe, ada hikmah disebaliknya kan? nanti boleh spend time more dengan kawan-kawan. Yelah tahun depan dah naik form 4 mesti ramai yang mohon nak pindah sekolah lain. Haissshhhhh~ I miss the old days with fraternity98 <3


 

Harap-harap tahun depan dapat jumpa muka yang sebijik macam ni. 


Sebelum tu, nak ucapkan salam maal hijrah. Semoga tahun baru ini lebih bermakna. Semoga diberkati dan diredhai Allah sentiasa. Byeeeeee semua <3

Blogger Nur Farizah said...

fraternity98 tu nama batch ke? sedap lah,, ^^

 
Blogger auиιɛ иad; said...

hehehe, a'ah <3
terima kasih.

 

Post a Comment