YD;
master;


Hai, i'm Auni Nad. sweet sixteen. Please be nice here. Don't make any trouble.

chatbox;


past;


credits;

© Skins by Mayra and edited by myself. Image from tumblr and Big help from OOOO

dream catcher
Wednesday | 0 Comments

Ingat tak dream catcher dalam cite heirs tu. *Awwww

Assalamualaikum. Atas permintaan ramai. saya dengan rela hatinya menge-post lagi cerita-cerita yang lebih menarik di blog ini. Ceh, tak delah. padahal ikut kehendak sendiri. Hey, cuti sekolah dah kira-kira seminggu. So... how its going? cop, language problem harap menngerti. Haishh, dah seminggu berlalu. Result piyemar. Macam mana agak-agaknya. Ya Allah, berikanlah aku dan juga calon pmr yang lain pemeriksa kertas yang baik hati untuk bagi markah penuh. Amin. 9A's to go. Insya Allah. Cuti-cuti macam ni. nasib baik ada keluar drama-drama yang best. Macam the heirs tu. Haishhh, boleh tahan jugak jalan cerita tu. rugi kalau tak tengok. *chengs~ Hahaha. Tak sabarnya nak habiskan drama tu. Ops, lagi satu drama. Kali ni melayu asli punye buatan. Cerita yang tengah main dekat tv3 sekarang ni. Tak silap, tajuk die Playboy itu suami aku. Wah, kemain semua drama melayu sekarang nak copy paste dari novel. Eh, dah tak de modal lain ke? *kiding only. Tapi betul lah kan. Hmmpph, harap-harap drama betul punye ni lagi best dari novel. Maklumlah, diri sendiri memang susah nak habiskan novel tebal-tebal. okey, malam dah semakin tua. Bye semua. Ceh, macam merepek je macam kerepek je.

Have a nice dream^^
anddd all the best for espimem candidates <3