YD;
master;


Hai, i'm Auni Nad. sweet sixteen. Please be nice here. Don't make any trouble.

chatbox;


past;


credits;

© Skins by Mayra and edited by myself. Image from tumblr and Big help from OOOO

2013
Thursday | 0 Comments
*Waaarrggghhhhhh* sekolah dah kembali ! Tsk tsk T.T

Bismillahirrahmanirrahim...
*Assalamualaikum* and  *Konnichiwa* minna san !
Yeahh (: dah lama tak buat entry post. Tahun baru sudah hampir tiba. Dua ribu tiga belas masing-masing usianya akan bertambah. Aku sudah tentu bakal menjadi student yang berusia 15 tahun. Tak sangka,,, dulu sekecil-kecil bayiiiii dan sekarang sebesar-besar almari. #Errrkkkk . Time is being too fast. Ya Allah, kalau lah aku ada poket macam doremon. Semestinya akan aku pusingkan masa. That is very veryyyyyy impossible. *Mimpi hanya samapi ke bintang* heroooonye randy pangalila. #terjunbangunan. Dah stop it. Jangan keterlaluan sampai nak bunuh diri. Just a word. Hikhikhoh T.T

Tahun baru dan semestinya ada baaaaaanyakkkk AZAM BARU . Seriously, mulai tahun ini dua ribu tiga belas aku berazam nak jadi lebih baik daripada yang sebelum nie. Insyaallah. Perubahan akan berlaku jika seseorang itu berusaha untuk merubahnya. Marilah kita sama-sama berubah ke arah kebaikan. Hehehe. *Double yesssss* and *Double hello kitty* Inilah pengaruh daripada citer-citer indonesia. Haishhh, lepas je balik asrama nie tak de chance nak layan drama-drama tuuuuu lagi. Sila tumpukan pelajaran ye. Ya Allah, takut betul nak pegi sekolah tahun nie. Holiday this year, study punye lah ciput je. 

Huh, apa-apa pun. Aku kena tetap berjuang ! Insyallah, aku boleh ! *double yesss*

Stuffies-stuffies back to school belum lengkap lagi. Baju, kain, kasut, beg sekolah semua complete. Tinggal nak beli alatan tulis. Ermmm, botol air just guna hadiah request tahun ni punye. #jimat. Ohhhhh, nanti 30 haribulan pegi koperasi sekolah beli buku. Cepat-cepat buat reminder nanti jadi macam tahun lepas pegi koop tapi koop tak bukak. Bikin malu sajaaaa. Yeeeeey! Tak sabar nya! Semua baru semangat pun mestilah kena baru jugak. 


Slowly on hiatus, Anneyeong infinite <3 See you soon !!! 


Assalamualaikum, bye (: