YD;
master;


Hai, i'm Auni Nad. sweet sixteen. Please be nice here. Don't make any trouble.

chatbox;


past;


credits;

© Skins by Mayra and edited by myself. Image from tumblr and Big help from OOOO

Random things
Thursday | 0 Comments

What's up penduduk-penduduk beta yang setia ^^ 
Memang aku naik pangkat. Hahahahaha. Okay time to get ready in serious modeeee. Sebelum tu, beta sebagai King *wow* seharusnya mengambil berat tentang rakyat jelata. So,,, how are you people? Being nice or being worst? Whatever the answer will be. Take this note EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON . Yes , i know it. Don't yell at me anymore. #erggghhh I very very very love broken inggeris. Hope you can understand me well. Okay kita join topik lain pulak. 

Semalam keputusan yang dinanti-nantikan oleh semua calon piyemar 2012 di-announcementkan. Terlambat kah saya untuk mengucapkan tahniah kepada mereka? #takpun XD . Baiklah. Tahniah kepada mereka-mereka yang sudah berusaha bermati-matian untuk mendapatkan keputusan 9A's termasuk arabic and 8A's for smk. Alhamdulillah. Bersyukurlah dengan result yang anda miliki. *Sujud syukur cepat-cepat. Setiap yang terjadi ada hikmahnya. Never never never give up. ^_^

Lepasnie, doakan yang terbaik untuk batch 1998 Penilaian menengah rendah. nine A'sssss.  Aminn. Aja-aja Hwaiting !!! 

Hari nie.Today on evening. Bunyi kenderaan bermotor bertayar dua depan belangkang. Yeyyyyyyyy! pakcik postman dah sampai! ingatkan dapat surat asrama. Tapiiiii,,, rupa-rupanya surat adik aku pulak yang sampai. frust sedikit* Alhamdulillah ,,, isi surat itu menyatakan bahawa adik aku dapat tawaran Sekolah Tinggi Kajang (asrama) . Mula-mula menitis air mata tak nak pegi sekolah tu. Alasannya takut tinggal jauh dengan rumah. Lepastu tetiba nak pulak pegi sebab ramai kawan dia dapat sekolah tu jugak. Haissshhhh. Aku dulu tak de sorang pun aku kenal masa dapat tawaran sekolah ...... *sobsobsobs . Terkenang memori lama. Hekhekhek 

Musim sekolah dah nak dekat nie. Jom kita cepat-cepat semangat dan prepare stuff-stuff back to school . Beli semua barang-barang yang patut ada nanti baru tak kelam-kabut. Lencana sekolah. Jahit tangan cepat-cepat. #cehhhh ~ Kalau nak pegi sekolah dengan barang-barang baru nie semangat aku semakin membara. Tapi ingat, pegi sekolah untuk belajar ye Wahai cik Nurul Auni Nadhirah. Jyeah! Pergi dengan harapan. Pulang dengan kejayaan. Ya Allah, permudahkanlah urusan hamba-hamba mu ini. 


*Eh terpanjang pulak entry kali nie. Baru perasan. L0l :p


sayonara from king *wow*