YD;
master;


Hai, i'm Auni Nad. sweet sixteen. Please be nice here. Don't make any trouble.

chatbox;


past;


credits;

© Skins by Mayra and edited by myself. Image from tumblr and Big help from OOOO

First Giveaway Who Is My Bestfriend by Najihah & Sarah
Saturday | 3 Comments

Assalamualaikum everybody,
Yippie! gembiranya. Aku kena tag satu contest nie. #hahaa. Okay dah cukup. Nie first time aku kena tag dengan orang. Haishh, memang terkezut bila kena tag. Arigato gozaimas to Mrs lobakmerah ! Ehem, okay balik kepada contest nie. Tadaaaaa! tajuk dia "who is my bestfriends" eh, sape bestfriends aku ye? Hmmm.... ramai sangatlah. #Ceehhh~  Semua yang kenal aku kira bestfriends lah kan? korang faham ke ape tu bestfriends sebenar? adakah anda perlukan butiran yang lebih lanjut? Dah lah, cukup sampai situ jer aku merepek. Korang faham-faham je lah bestfriens tu ape. Kalau tak faham jugak... ermmm ikut hampa lew.

Klik banner diatas untuk meneyrtai.

Sebenarnya, aku join contest ni untuk saje-saje je. Aku tak berharap yang aku menang. Menang kalah-kan adat permainan. #hahaha  Macam semalam lah, MALAYSIA MENANG~ go harimau! go! go! sememangnya semalam rumah aku macam stadium dah. Ayah dengan anak begitu semangat. Haisshh. Macam tu lah situasinya bila ada bola. Aku? aku duduk dalam bilik tengok drama. Bukan tak semangat, tapiiii... ermmm~ Eh, eh, ini dah terkeluar tajuk! Okay, jom kita fokus kepada bestfriends tadi. Aaaaaaaa!!! Okay, marilah kita merapatkan lagi ukhwah kita dengan kawan-kawan kita yang lain ye. Entry nie,,, T.T


Ukhuwah fillah abadan abada~


Bye, Assalamualaikum.

Blogger ◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

Good luck :) nak tag lagi

http://littlemisspink-syazwani.blogspot.com/2012/12/quick-giveaway-by-sukka-izzah-ismail.html

 
Blogger auиιɛ иad; said...

Hahaha^^
terima kasih ye :D

 
Blogger ◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

♥ http://littlemisspink-syazwani.blogspot.com/2012/12/partner-end-year-giveaway-by-hadifah.html
Btw jum join ni
♥ http://littlemisspink-syazwani.blogspot.com/2012/12/segmen-upkan-follower-by-lobak-merah.html

 

Post a Comment